Naša kompanija

Počeci rada naše fiirme vezuju se za 1994. godinu. U poslovni prostor, u kome se i danas nalazimo, uselili smo se 1998. godine. On sadrži servisni deo i prodajni salon, u kome se mogu kupiti ručni električni alati svih renomiranih svetskih proizvodača, baštenski program, pumpe za vodu, aparati za zavarivanje, agregati itd.

ELMOT je ovlašceni serviser za motore tipa ATB Sever, Black & Deccker, Dolmar, ALKO. U servisu se radi kompletno premotavanje elektromotora manjih i većih snaga, mašinska obrada osovina pumpi, zamena ležajeva, peskarenje, ponovno farbanje kućišta, popravka statora i rotora kao i balansiranje na elektronskoj balanserki.

Medu uslugama koje pružamo svojim klijentima možemo jos dodati i remont kočionih motora, namotavanje i zalivanje magneta, namotavanje magneta u klima-uređajima automobila, servis motora koji pokreću liftove, zamena kliznih delova. Na ovaj deo usluga smo posebno ponosni jer smo jedna od retkih firmi u ovom delu zemlje koja se time bavi.

ELMOT se može pohvaliti uspesnom poslovnom saradnjom sa svim preduzećima u kraju koja se bave održavanjem elektromotora, alatima, pumpama za grejanje.


Pogledajte Elmot DOO na velikoj mapi

Galerija slika